Repülőtér Repülés Friss európai hírek Breaking International News Friss utazási hírek Hawaii Breaking News LGBTQ Találkozó az ipari hírekkel találkozók Hírek Idegenforgalom Utazási cél frissítése Utazási titkok Travel Wire News USA Breaking News Különféle hírek Borok és szeszesitalok

Szeret utazni? Meghívó a 2020/21-es WTN újévi partira

Hozd el a fazekakat és serpenyőket! Oszd meg a reményeket, álmokat és csodákat!

A Turisztikai Világhálózat a eTurboNews meghívja az utazási ágazat szakembereit és mindenkit, aki szeret utazni egy virtuális szórakoztató órára és búcsút inni egy szörnyű 2020-nak.

100 évvel ezelőtt a spanyol influenzát legyőzték. 8 ország idegenvezetői bemutatják és megosztják reményeiket, álmaikat és csodáikat azzal, hogy köszönnek az utazási és turisztikai ipar 2021-es újjáépítésének.

A World Tourism Network egy egész hónapos izgalmas indulási eseményeket fejez be (lásd itt: www.livestream.travel ) vezetett ahhoz, hogy ez a szervezet már elfoglalt legyen 124 tagországban, akik 2021-ben csatlakoznak a csengéshez.

Az idegenvezetők egyre erősebben emelkednek, és a Turisztikai Idegenvezetők Világszövetségének 35. évét ünneplik WTN Hős Maricar Donato, Washington Tours & Events.

Juergen Steinmetz, a World Tourism Network alapítója és a eTurboNews, azt mondja: "Alig várom? Csatlakozzon a bulihoz, és hagyjuk együtt 2020-at! ”

Túravezetők állnak Ausztráliából, Oroszországból, Iránból, Ciprusról, Dél-Afrikából, Costa Ricáról és az Amerikai Egyesült Államokból.

Találkozzon idegenforgalmi vezetőkkel, köztük Dr. Taleb Rifai, az UNWTO volt főtitkárával, és csatlakozzon azokhoz, akik szeretik az utazást.

Mikor?

Szerda, december 30

  • 10.00 HST |
  • 12.00 PST |
  • 3.00 EST |
  • 8.00 London |
  • 9.00 Frankfurt
  • 10.00 óra Johannesburg | Athén | Amman | Tel-Aviv
  • 11.00 Dubai

December 31., csütörtök:

  • 1.30, Delhi
  • 3.00 Bangkok |
  • 4.00 Szingapúr |
  • 5.00, Tokió |
  • 7.00, Sydney |
  • 9.00-kor Új-Zéland

Kattintson ide a regisztrációhoz

További információ a World Tourism Network-ről és a csatlakozásról?
www.wtn.travel

Nyomtatásbarát, PDF és e-mail

A szerzőről

Jürgen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz kamaszkora óta folyamatosan dolgozik az utazási és turisztikai iparban (1977).
Alapította eTurboNews 1999-ben a világ utazási turizmusának első online hírleveleként.